Skip to content

Vacature Senior IT Projectmanager

Over de functie

Als Senior IT Projectmanager bij InfraHealth voer je IT-projecten uit in de zorg. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het realiseren van IT-oplossingen die het verschil maken voor de zorg. Jij bent een gemotiveerde IT-professional en toe aan een nieuwe stap in je carrière. Je hebt hart voor de zorg en kennis van advisering en – projectmanagement of wil je hier graag in ontwikkelen. Je hebt affiniteit met de ontwikkelingen in de zorg, en de toepasbaarheid van IT ter ondersteuning van ontwikkelingen als decentralisatie, het stimuleren van de zelfredzaamheid, preventie en de zorg dichter bij de mensen brengen. Je weet wat er komt kijken bij het realiseren van de IT-infrastructuur die nodig is voor het goed functioneren van dergelijke oplossingen. Het resultaat van jouw werk? Een meer dan tevreden klant en een enthousiaste eindgebruiker. Het doel? Betere zorg, omdat de IT klopt als een bus!

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het projectteam. Zaken als risicomanagement, issuemanagement en het uitvoeren van het werk binnen de vooraf afgesproken kaders vind jij heel vanzelfsprekend. Je bereidt (product)implementaties voor en voert deze mede uit. Om dit te realiseren stel je projectplannen en planningen op, vanaf het offertetraject tot en met oplevering van de producten bij de klant. Om dit in goede banen te leiden, word je al in een vroeg stadium betrokken bij projecten, zodat je zelf goede scopeing van je eigen projecten kunt realiseren. De klant heeft bij iedere stap in het proces het gevoel dat jullie schouder aan schouder staan. Maar je bent ook de projectmanager waarvoor de medewerkers een stapje extra willen zetten om het einddoel te bereiken. Je beschikt over leiderschapsvaardigheden, kan plannen en organiseren, bent communicatief sterk en houdt van een uitdaging. Als Senior IT-projectmanager zorg jij er voor dat het project op rolletjes loopt en je medewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Wij bieden

Wij vragen

Contact

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Solliciteer via solliciteren@infrahealth.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.
Wil je meer weten of heb je een vraag? Bel dan met Niek Ferwerda op 06-22883111 of Jolanda Benninga op 06-51541577.