Skip to content

Vacature IT Consultant

Over de functie

Als IT-Consultant bij InfraHealth sla je de brug tussen IT-strategie en praktijk in de Zorg. Je bent inhoudelijk betrokken bij het ontwerp van IT-oplossingen, maar ook bij de implementatie van organisatie- en procesinrichting, waarin IT een hulpmiddel is. Je neemt daarin het voortouw, betrekt de juiste mensen, creëert draagvlak en begeleidt zorginstellingen, ziekenhuizen, GGZ en andere zorgbedrijven van selectie tot implementatie. Het resultaat? Een meer dan tevreden klant en een enthousiaste eindgebruiker. Het doel? Betere zorg, omdat de IT klopt als een bus!

Om je werk zo goed mogelijk te doen ken je de laatste ontwikkelingen op It gebied en ben je goed geïnformeerd over trends en ontwikkelingen in de zorg én op het gebied van ICT. In je dagelijks werk adviseer je – zelfstandig of in teamverband- over de impact van veranderende behoeften, nieuwe technologieën en wetgeving op de organisatie, en de wijze waarop IT hierin kan ondersteunen. De klant heeft bij iedere stap in het proces het gevoel dat jullie schouder aan schouder staan. Denk aan decentralisatie, het stimuleren van de zelfredzaamheid, preventie en de zorg dichter bij de mensen brengen. Niet alleen bepaal je de impact van de zaken, je adviseert de organisatie ook over concrete oplossingen die het verschil maken voor alle betrokkenen. Zo geef je met behulp van innovatieve IT en bijbehorende verandertrajecten inhoud aan transformatie in de zorg. Je beschikt over goede adviesvaardigheden, je bent analytisch, communicatief sterk en houdt van een uitdaging.

Wij bieden

Wij vragen

Contact

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer via solliciteren@infrahealth.nl of maak gebruik van onderstaand formulier. Wil je meer weten of heb je een vraag? Bel dan met Niek Ferwerda op 06-22883111 of Jolanda Benninga op 06-51541577.