Skip to content

Vacature Domotica Consultant

Over de functie

Als Domotica Consultant bij InfraHealth weet jij als geen ander hoe domotica in de zorg kan worden toegepast. Deze kennis pas je dagelijks toe door samen met onze opdrachtgevers de beste oplossingen te bedenken voor de vragen die ze hebben. Je neemt daarin het voortouw, betrekt de juiste mensen, creëert draagvlak en begeleidt zorginstellingen van selectie tot implementatie. Het resultaat? Een meer dan tevreden klant en een enthousiaste eindgebruiker. Het doel? Betere zorg, omdat de IT klopt als een bus!

Om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen ben je natuurlijk op de hoogte van de laatste domotica ontwikkelingen, mogelijke technologieën en je kent de leveranciers in de markt. Je bent inhoudelijk betrokken bij het ontwerp, maar ook bij de implementatie van de organisatie- en procesinrichting. De klant heeft bij iedere stap in het proces het gevoel dat jullie schouder aan schouder staan. Met de eindgebruikers stel je de eisen op waaraan een toepassing moet voldoen. Met je expertise, kennis van de markt en enthousiasme zorg je voor oplossingen waar onze klanten blij van worden!

Daarbij adviseer je -zelfstandig of in teamverband- over de impact van veranderende behoeften, nieuwe technologieën en wetgeving op de organisatie. Denk aan decentralisatie van de zorgverlening, het stimuleren van de zelfredzaamheid, preventie en de zorg dichter bij de mensen brengen. Niet alleen bepaal je de impact van domotica, je adviseert de organisatie ook over concrete oplossingen die het verschil maken voor patiënt, zorgmedewerker en IT-beheerders. Zo geef je met behulp van innovatieve ICT en bijbehorende verandertrajecten inhoud aan de digitale transformatie in de zorg.

Over InfraHealth

InfraHealth is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van IT projectmanagement, IT advisering en IT interim-management in de Zorg. De professionals van InfraHealth hebben zeer ruime kennis van en werkervaring met de IT van ziekenhuizen, GGZ en Care. De combinatie van deze kennis en ervaring met projectmanagement vaardigheden zorgt voor een daadkrachtige invulling in het ondersteunen van zorgorganisaties bij het realiseren van concrete doelen. Zowel bij levering, implementatie als beheer en onderhoud van IT Infrastructuren.

Onze Missie

Wij lossen complexe IT vraagstukken in de zorg op. Met hart voor de zorg staan wij schouder aan schouder met onze klant. Omdat IT àltijd moet kloppen.

Wij bieden

Wij vragen

Contact

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer via solliciteren@infrahealth.nl of maak gebruik van onderstaand formulier. Wil je meer weten of heb je een vraag? Bel dan met Niek Ferwerda op 06-22883111 of Jolanda Benninga op 06-51541577.