Skip to content

Werken bij InfraHealth

Innoveren, adviseren, ontwerpen, implementeren, veranderingen doorvoeren, projecten leiden. Werken bij InfraHealth betekent samenwerken met ambitieuze, hoogopgeleide professionals met oog voor elkaar en passie om de doelstellingen van de klant te behalen.

Ben jij ondernemend en kun je zelfstandig werken? Wil jij je ondernemerschap verder ontwikkelen? Wil jij bijdragen aan innovaties binnen de Zorg? Dan dagen wij jou uit om ons team te komen versterken. Bekijk onze vacatures en ga de uitdaging aan. Ook als je net jouw studie hebt afgerond nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

Senior IT Projectmanager

Is het jouw ambitie om als Senior IT-Projectmanager het verschil te maken in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als projectmanager bij InfraHealth maak je deel uit van een enthousiast team IT-professionals en werk je aan uitdagende IT projecten bij verschillende opdrachtgevers in de zorg. Word jij onze nieuwe IT-Projectmanager met hart voor de zorg?

Als Senior IT-Projectmanager bij InfraHealth voer je IT-projecten uit in de Zorg. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het realiseren van IT-oplossingen die het verschil maken voor de Zorg. Jij bent een gemotiveerde IT-professional en toe aan een nieuwe stap in je carrière. Je hebt hart voor de zorg en kennis van advisering en – projectmanagement of wil je hier graag in ontwikkelen. Je hebt affiniteit met de ontwikkelingen in de Zorg, en de toepasbaarheid van IT ter ondersteuning van ontwikkelingen als decentralisatie, het stimuleren van de zelfredzaamheid, preventie en de zorg dichter bij de mensen brengen. Je weet wat er komt kijken bij het realiseren van de IT-infrastructuur die nodig is voor het goed functioneren van dergelijke oplossingen. Het resultaat van jouw werk? Een meer dan tevreden klant en een enthousiaste eindgebruiker. Het doel? Betere zorg, omdat de IT klopt als een bus!

Domotica Consultant

Altijd al hét verschil willen maken in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Domotica Consultant bij InfraHealth maak je deel uit van een enthousiast team IT-professionals en werk je aan uitdagende domotica vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers in de zorg. Word jij onze nieuwe IT-held met hart voor de zorg?
Als Domotica Consultant bij InfraHealth weet jij als geen ander hoe domotica in de zorg kan worden toegepast. Deze kennis pas je dagelijks toe door samen met onze opdrachtgevers de beste oplossingen te bedenken voor de vragen die ze hebben. Je neemt daarin het voortouw, betrekt de juiste mensen, creëert draagvlak en begeleidt zorginstellingen van selectie tot implementatie. Het resultaat? Een meer dan tevreden klant en een enthousiaste eindgebruiker. Het doel? Betere zorg, omdat de IT klopt als een bus!

IT Consultant

Is het jouw ambitie om als IT-specialist het verschil te maken in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als IT-Consultant bij InfraHealth maak je deel uit van een enthousiast team IT-professionals en werk je aan uitdagende IT-vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers in de zorg. Word jij onze nieuwe IT-Consultant met hart voor de zorg?
Als IT-Consultant bij InfraHealth sla je de brug tussen IT-strategie en praktijk in de Zorg. Je bent inhoudelijk betrokken bij het ontwerp van IT-oplossingen, maar ook bij de implementatie van organisatie- en procesinrichting, waarin IT een hulpmiddel is. Je neemt daarin het voortouw, betrekt de juiste mensen, creëert draagvlak en begeleidt zorginstellingen, ziekenhuizen, GGZ en andere zorgbedrijven van selectie tot implementatie. Het resultaat? Een meer dan tevreden klant en een enthousiaste eindgebruiker. Het doel? Betere zorg, omdat de IT klopt als een bus!