Team

Wim Schoemaker

PROJECTMANAGER | SPECIALISME: VERBINDER IN DE ZORG

Wim is meer dan 30 jaar werkzaam in de ICT-branche bij zowel dienstverleners als zorginstellingen in diverse functies en rollen. Vandaar dat Wim zich als een vis in het water voelt, op het scheidingsvlak van ICT en zorg.

Als projectmanager voelt hij zich vooral thuis in (technisch) uitdagende ICT projecten met een hoge mate van complexiteit. En als zorgverbinder wil hij graag tussen de zorgmedewerkers zijn projecten uitvoeren. Dit dan als projectmanager voor IT-infrastructuren, zorgdomotica en werkplekomgevingen.

Daarnaast heeft Wim veel ervaring met de (technische) implementaties van zorgportalen, ziekenhuis systemen en DigiD koppelingen. Iets wat steeds meer binnen de zorg noodzakelijk wordt.

Wim haalt voldoening uit zijn werk als zijn (zorgdomotica) projecten geïmplementeerd worden zoals van te voren besproken en bedacht. Dit verhoogd dat de kwaliteit van de zorg voor de patiënten en cliënten.

Lees meer over Wim op onze nieuwspagina.

Wil jij een keer in contact komen met Wim om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe InfraHealth jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.