Team

Tjerry Hoekstra

Managing partner | Specialisme: Netwerken & Domotica in de zorg

Tjerry is al lange tijd werkzaam in de ICT-branche en heeft een brede kennis van ICT-infrastructuren. Hij heeft deze kennis op gedaan in diverse functies en rollen bij meerdere ICT-bedrijven en diverse organisaties. Hij is communicatief vaardig, legt makkelijk contacten. Klanten kenmerken Tjerry als prettig in de omgang en benoemen zijn pragmatische en technische kijk op innovatieve ICT-uitdagingen met een commerciële invalshoek.

Met meer dan 15 jaar ervaringen in de zorg, is zijn kennis op het gebied van IT in de zorg continu verrijkt. Technologie krijgt steeds meer invloed en impact in de zorg. Daarom heeft Tjerry zich de laatste jaren toegelegd op Zorgdomotica. Hierbij is de specialiteit de technische, infrastructurele kant van het gebruik van zorg oproep systemen. Denk hierbij aan koppelingen van VoIP/IP Telefonie, LAN, WAN, Wifi, Voice-Data integratie.

Wil jij een keer in contact komen met Tjerry om verder te praten over bijvoorbeeld Domotica in de zorg of over hoe InfraHealth jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.