Team

Ranesh Harpal

CONSULTANT / PROJECTLEIDER | SPECIALISME: ZORGDOMOTICA EN TELEFONIE

Ranesh werkt als domoticaconsultant en projectleider bij InfraHealth. Eerder was hij senior IT-engineer en technisch consultant en installeerde hij zorgdomotica door het hele land.

Ranesh mag graag technologische oplossingen bedenken en helpt zorgprofessionals bij de adoptie van IT-systemen. Door zijn grote kennis van IT-producten waarderen klanten zijn advies over producten, plaatsing en gebruik.

Zijn ervaring binnen zorgorganisaties zorgt ervoor dat Ranesh de behoeften van zorgprofessionals goed begrijpt. Hij komt daardoor samen met de opdrachtgever altijd tot goede oplossingen.

Hij blijft op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en draagt strategisch en operationeel bij aan het succesvol inzetten van technologische oplossingen bij zorgorganisaties. Ranesh creëert een ontspannen sfeer waardoor de samenwerking binnen opdrachten altijd goed is.

Wil je een keer in contact komen met Ranesh om verder te praten over zorgtechnologie en de wensen en vragen hierover binnen jouw zorgorganisatie? Neem dan contact op voor een afspraak!