Team

Maurits Vizzini

PROJECTMANAGER | SPECIALISME: VERBINDER IN DE ZORG

Maurits is al lange tijd werkzaam in de ICT-branche bij met name dienstverleners. Dit in diverse rollen, maar de laatste jaren als projectmanager.

Maurits is leergierig en resultaatgericht. Hij is vastberaden om kwaliteit te leveren. Het persoonlijk contact met de klant vindt hij leuk aan zijn werk. Maurits heeft ook een technische achtergrond. Men zegt vaak wel dat een projectmanager niets van de inhoud hoeft te weten, maar dat is toch wel een voordeel. Het inschatten van projecten gaat beter en je kunt beter de risico’s en de consequenties van die risico’s overzien. En kan Maurits aan tafel met de klant sneller schakelen. 

Maurits haalt voldoening uit z’n werk als hij zijn kennis en expertise goed kan inzetten.
In de zorg gebeurd veel op het gebied van vernieuwing en techniek. Dat interesseert Maurits met name. Een goed voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van zorgdomotica. Hij vindt het prachtig om te zien hoe zorgdomotica bijdraagt aan positieve veranderingen in de zorg. Dit voor zowel de zorgprofessional als voor de cliënt.

Lees meer over Maurits op onze nieuwspagina.

Wil jij een keer in contact komen met Maurits om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe InfraHealth jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.