Team

Jolanda Benninga

Marketing en Relatiemanager

Jolanda is verantwoordelijk voor relatiebeheer en marketing. Bestaande en nieuwe klanten komen met haar in contact. Ook zorgt ze intern voor overzicht in de groeiende organisatie. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in sales en marketing én consultancy.

Jolanda is een goede gesprekspartner voor de opdrachtgevers van InfraHealth. Zij werkte al lange tijd in de gezondheidszorg als Sales consultant. Vanuit ervaring weet zij dat Marketing en Sales met elkaar zijn verbonden. Bij InfraHealth kan zij deze twee zaken combineren. Het relatiemanagement hoort ook bij haar rol: Zij onderhoudt contacten met opdrachtgevers en houdt zicht op wat er speelt in de markt.

Jolanda haalt energie uit het samenwerken met collega’s en opdrachtgevers. Iets kunnen doen om het werken in de gezondheidszorg leuker en makkelijker te maken laat Jolanda’s hart sneller kloppen. Haar ervaring in de zorgtechnologie en infrastructuren maakt dat zij de juiste mensen op de juiste plek kan laten werken om projecten te begeleiden bij de zorginstellingen. En dat levert weer meer werkplezier op voor de eindgebruikers bij de zorgorganisatie.

Wil jij een keer in contact komen met Jolanda om verder te praten over bijvoorbeeld Domotica in de zorg of over hoe InfraHealth jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.