Team

Edwin Pultrum

CONSULTANT/PROJECTMANAGER | SPECIALISME: VERBINDER TUSSEN ICT & ZORG

Edwin Pultrum is projecleider en consultant bij InfraHealth. Hij is al ruim 20 jaar werkzaam in de ICT-branche bij diverse ICT-dienstverleners, maar ook in functies binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg. Edwin heeft een technische achtergrond en ervaring als adviseur, projectleider en IT-servicemanager. Hij kent de zorg en de uitdagingen in deze sector door en door.

Edwin wil graag waardevolle bijdrages leveren aan klanten. Daarbij is zijn belangrijkste uitgangspunt dat de inzet van ICT-oplossingen toegevoegde waarde moet bieden. Hiernaast vindt Edwin het belangrijk dat hij inhoudelijk goed op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen en wil hij graag voortdurend bijleren, op dit moment voornamelijk op het vlak van zorgoproepsystemen. De traditionele domeinen ICT, telefonie, zorgoproepsystemen en domotica verdwijnen langzamerhand en je ziet dat deze domeinen steeds meer integreren binnen de ICT-infrastructuur. Dit betekent ook een toename in complexiteit en verantwoordelijkheden, waarbij er vaak meerdere leveranciers betrokken zijn. In het geval van verstoringen is het dan fijn dat InfraHealth hierin een regierol kan vervullen. Juist omdat wij juist veel kennis hebben van deze oplossingen. Edwin haalt dan ook voldoening uit zijn werk als hij de juiste leveranciers erbij betrekt en ze zich gezamenlijk inzetten om snel een oplossing te zoeken voor de klant, waardoor de impact van een verstoring minimaal blijft.

Edwin is resultaatgericht en houdt bovendien ook van het persoonlijk contact met de klant. Hij vindt het namelijk belangrijk dat zorgmedewerkers geen gedoe ervaren bij het gebruik van ICT-oplossingen. De oplossingen moeten eenvoudig en intuïtief zijn. Daar zet hij zich voor in en als dat lukt, dan geeft hem dat energie en voldoening.