Team

Angela Moenis

CONSULTANT EN PROJECTLEIDER

Angela is consultant en projectleider op het gebied van Zorg & ICT. Met haar ervaring is zij in staat de zorg te vernieuwen door ICT en technologie slim toe te passen. Ze slaat de brug tussen zorgmedewerkers en ICT-toepassingen, zodat deze zo goed mogelijk ingezet worden. Met haar doortastendheid kan Angela als gesprekspartner optreden op elk niveau binnen en buiten de organisatie.

Als projectleider is Angela goed in het organiseren en coördineren van het project. Met haar gevoel van wat in een organisatie leeft, vertaalt zij een conceptueel idee naar concreet uitvoerbare plannen. Ze is gericht op het resultaat, maar ook flexibel waardoor ze goed in staat is zorgmedewerkers goed mee te nemen. Daarbij schroomt zij niet om hulp te vragen om de gestelde doelen te bereiken. Ze heeft veel ervaring met implementaties en zorgt voor goede adoptie en kennis over nieuwe systemen.

Haar overtuiging om de zorg continu te verbeteren is gaan voelen als een missie. Daarbij weet Angela zeker dat digitalisering een grote meerwaarde is voor de cliënt en het de zorgprofessionals ontlast. Ze krijgt energie van procesoptimalisaties, o.a. in zorg-, informatie- en servicemanagement. Ze voelt zich verantwoordelijk voor de voortgang en de uitvoering van het plan. En met haar manier van communiceren zorgt ze in haar projecten voor betrokkenheid bij iedere belanghebbende.

Wil jij een keer in contact komen met Angela om verder te praten over Zorg, ICT en technologie binnen jouw organisatie of over hoe InfraHealth jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.