Team

Alex van Senten

CONSULTANT/PROJECTLEIDER | SPECIALISME: EEN FRISSE BLIK OP ZORG-ICT

Alex van Senten is projectleider en consultant bij InfraHealth. Hij heeft een technische achtergrond in de zorg als senior engineer, technisch consultant, salesadviseur en projectleider. Hij kent de zorgsector en de uitdagingen in de zorg goed.

Hij maakte de overstap naar IT-advies, en zet zijn technische vaardigheden in om IT voor zorgprofessionals en zorgvragers in zorginstellingen te verbeteren.

Alex lost problemen goed op en zet acties uit. Alex: “Ik werk altijd hard mee, en help zorgorganisaties graag om IT problemen in beeld te brengen en daarna mee te denken in oplossingen. Elke zorgorganisatie heeft unieke uitdagingen en wensen. Ik ben pas tevreden over mijn werk als ik zie dat zorgprofessionals en zorgvragers blij zijn met de verbeteringen”.

Alex heeft uitgebreide technische kennis over zorgtechnologie en begrijpt goed hoe leveranciers denken. Zijn frisse blik biedt regelmatig nieuwe perspectieven binnen de zorgorganisaties én in ons team.

Wil je een keer in contact komen met Alex om verder te praten over zorgtechnologie en de wensen en vragen hierover binnen jouw zorgorganisatie? Neem dan contact op voor een afspraak!