Skip to content

Ranesh Harpal werkt als Consultant en Projectleider ICT bij InfraHealth. Hij maakte de overstap naar InfraHealth om zijn technische en projectkennis nog beter in de praktijk te brengen. Met zijn technische achtergrond kan hij de zorgprofessionals goed ondersteunen. Hij slaat een brug tussen zorg en techniek en verbetert zorg met technologische oplossingen. We stellen Ranesh graag aan je voor!

 

Hoe heb je InfraHealth als nieuwe werkgever gevonden?

Ik werkte bij een leverancier voor zorgtechnologie en was toe aan een nieuwe uitdaging. Op de website van InfraHealth zag ik een vacature voor Domoticaconsultant/Projectleider. InfraHealth kende ik al en ik werd blij van de uitdagingen en groeikansen in deze functie. Na meer onderzoek merkte ik dat het bedrijf ook goed bij mijn ambitie past om het verschil te maken in de zorgsector. Ik werd enthousiast en besloot te solliciteren. Mijn eerste maand bij InfraHealth is omgevlogen!

Waar krijg je energie van in dit werk?

De combinatie van mijn technische kennis en het samenwerken met mensen geeft me veel energie. In mijn huidige werkzaamheden ondersteun ik de zorgprofessionals om goed te kunnen werken met technische innovaties. Mijn technische kennis, ervaring en social skills zijn daarin van grote waarde.  

Wat breng je mee en wat wil je graag leren?

Ik merk dat er binnen het team van InfraHealth een goede samenwerking is. Er is een lerende cultuur. Ik heb veel technische kennis. Dat neem ik mee en vertel ik graag over. Samen hebben we veel kennis en vullen we elkaar aan: we leren van elkaar. Iedere collega deelt zijn kennis en ervaring in het team

Waar kijk je naar uit in je nieuwe baan?

Ik heb een gezonde ambitie en leer graag nieuwe dingen. Dat lukt goed in het team van InfraHealth. Er wordt veel aan scholing gedaan. Een paar keer per jaar worden er trainingen georganiseerd. In mijn eerste maand deed ik gelijk mee aan een training. Ook delen de collega’s hun kennis onderling en onze opdrachtgevers profiteren daarvan. Ik merk dat er veel kansen zijn voor leuke opdrachten. We zijn echt bezig om de zorg te verbeteren!

In mijn nieuwe baan heb ik het beste van twee werelden: veel kennis van techniek en samenwerken met zorgprofessionals.

Wat is na een maand je eerste indruk?

Ik ben door het team van InfraHealth heel hartelijk ontvangen. De collega’s zijn aardig en behulpzaam, waardoor ik me direct op mijn plek voel. Ik krijg veel vertrouwen en merk een ontspannen werksfeer. Ook merk ik nu al meer balans in mijn werk-privéleven.

Ik ben begonnen aan mijn eerste opdracht bij een ziekenhuis in Groningen. Het is een uitdagende opdracht waar ik mijn kennis goed kan inzetten. Daarnaast kan ik altijd rekenen op de kennis en ervaring van mijn collega’s bij InfraHealth. Het kennisniveau in het team is hoog.

Wat zou je graag zelf nog willen delen met je opdrachtgevers?

Uit ervaring weet ik dat er veel IT-projecten zijn die niet worden uitgevoerd terwijl er wel een noodzaak is. Vaak gaat het om een afgebakend project dat snel veel voordeel oplevert. Het uitvoeren van een project vraagt om een investering door de zorginstelling. En dat blijkt vaak de uitdaging. Zorgdomotica kan het werkproces ondersteunen en de werkdruk verlagen. Het zou dus geen uitdaging moeten zijn!

Wat neem je mee en wat wil je graag leren?

Ik breng veel technische kennis en ervaring mee. Dat kan ik goed gebruiken in de projecten bij mijn opdrachtgever. Ik wil mezelf graag verder ontwikkelen en meer leren over de strategische kant van projectmanagement. Ook wil ik nieuwe technologieën in de zorg verkennen en ontdekken hoe die optimaal kunnen worden ingezet om de zorg te verbeteren. Ik heb zin om er iets moois van te maken bij mijn nieuwe werkgever InfraHealth!

Wil je ook werken bij InfraHealth? Check onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega. Wil je meer weten over wat Ranesh voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De 8 meest gestelde vragen door zorgprofessionals over zorgdomotica deel 2

Zorgdomotica biedt veel voordelen voor de zorgvrager, de zorgprofessional én de organisatie. InfraHealth helpt organisaties bij het selectietraject van zorgdomotica. Dat doen we van Aanvraag tot Zorg, het moment dat
Lees meer...

De 8 meest gestelde vragen door zorgorganisaties over zorgdomotica beantwoord – deel 1

Zorgdomotica biedt veel voordelen voor de zorgvrager, de zorgprofessional én de organisatie. InfraHealth helpt organisaties bij het selectietraject van zorgdomotica. Dat doen we van Aanvraag tot Zorg, het moment dat
Lees meer...

Zorgtechnologie, daar wordt de zorg écht beter van

Als onafhankelijke dienstverlener op het gebied van zorgtechnologie bieden we alle kennis en kunde om zorginstellingen met IT-projecten te helpen. Wij hebben veel inzicht in de ontwikkeling van zorgtechnologie en
Lees meer...