Skip to content

Partners InfraHealth

“Samen bouw je aan de toekomst” Dat is onze overtuiging.
Wij hebben met succes diverse opdrachten vervuld voor verschillende opdrachtgevers. Dat hadden wij niet kunnen doen zonder een goede samenwerking met onze partners. De ervaringen die wij hierbij hebben opgedaan in het verleden, nemen wij mee naar nieuwe opdrachten. Zo hebben wij met diverse softwareleveranciers en andere dienstverleners de nodige ervaring opgebouwd. 

Wij werken samen met:

Blue-Y

Violis

Eagle ICT Consultancy

X-ICT

Nexxt

Appsoluut Pm

“Wij geloven in het bundelen van krachten en expertise om de beste oplossing aan onze klanten te kunnen bieden. Vanuit deze basis, onze complementaire talenten en raakvlakken is de samenwerking tussen Blue-Y en InfraHealth ontstaan. Ieder sterk op zijn eigen terrein, Samen MEERwaarde voor onze klanten.”

Patrick Struyk
Managing partner

“Samenwerken met Infrahealth is met kennis zorgen voor gezond resultaat”

Simon van der Kamp
Directeur / eigenaar

“De partij die hielp mij, de weg te vinden in het land van de zelfstandige, mij aan mijn eerste opdracht hielp en zorgde voor de juiste afspraken. In de toekomst zullen we zeker nog vaker samenwerken en gebruikmaken van elkaars netwerk.”

Hendrik van Apeldoorn
Directeur / eigenaar

“Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit vinden we ook van InfraHealth!”

Jan van Gelder
Directeur

“Al lange tijd werken we samen in opdrachten en voeren we projecten uit. Altijd goed georganiseerd en prettig in de communicatie.”

Erik Baron
Resource Manager

“Mooi bedrijf waar ik met veel plezier voor werk!”

Ylona Kroeske
Directeur / Eigenaar