Skip to content

Vanaf 1 april versterkt Maurits Vizzini InfraHealth als projectmanager. Maurits brengt een volle rugzak met kennis over techniek mee. Die kennis komt goed van pas in zijn nieuwe functie bij InfraHealth. Met zijn achtergrond is hij een waardevolle toevoeging aan het team.

Gevormd tot wie hij nu is

Maurits heeft technische bedrijfskunde gestudeerd. Vervolgens ging hij aan de slag als ICT’er en dook de techniek in. Gedurende zijn carrière sprak de projectmanager rol hem het meest aan. Als projectmanager heeft hij geleerd hoe techniek ter ondersteuning van bedrijfsprocessen kan dienen, en ervaren wat nu precies die techniek inhoudt en betekent voor de klant.

Zijn ervaring kan hij goed toepassen in zijn huidige baan bij InfraHealth. In zijn vorige baan zat Maurits op de stoel van de leverancier: hij verkocht ICT-producten. Daarbij zorgde hij voor uitvoering, controle en voor de financiële afwikkeling en ging dan naar het volgende project. Bij InfraHealth zit Maurits aan de andere kant van de tafel, namelijk aan klantzijde. Want bij InfraHealth komt de leverancier juist bij Maurits op bezoek om gezamenlijk mooie oplossingen voor onze klant te vinden.

Waarom InfraHealth?

Hoewel Maurits niet actief op zoek was naar een nieuwe baan, stond hij wel open om zijn kennis uit te breiden. Zijn aandacht werd bij toeval getrokken door de vacature van InfraHealth. Maurits geeft aan: “Als ik dan toch van baan ging wisselen, wilde ik ook echt een nieuwe uitdaging aangaan. Dat vond ik bij InfraHealth. Tot de dag van vandaag heb ik nog geen enkele spijt van de overstap.”

De functie sprak Maurits aan omdat er een groot deel projectmanagement in zit. Ook in deze functie kan hij zijn expertise inzetten, maar nu wel in een andere branche. “Zorg interesseert mij, want daar gebeurt veel op het gebied van techniek. Een goed voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van zorgdomotica. Ik vind het prachtig om te zien hoe zorgdomotica bijdraagt aan positieve veranderingen in de zorg, zowel voor de zorgprofessional als voor de patiënt.”

Werkzaamheden

De werkzaamheden die Maurits uitvoerde bij zijn vorige werk, zijn niet te vergelijken met wat hij nu doet. Waar vroeger zijn projecten ophielden bij de levering van producten, gaat hij nu verder. Naast de ondersteuning bij keuze voor producten en diensten, zorgt hij ook voor implementatie. Nu ziet hij ook de resultaten in de zorg en dat smaakt naar meer. “InfraHealth is onafhankelijk. Daardoor kunnen we meerdere producten afwegen en de beste oplossing voor de klant adviseren. Niets is ons te gek. We denken echt vanuit het klantperspectief mee”, aldus Maurits.

Sociaal, leergierig en resultaatgericht

Maurits is leergierig en resultaatgericht. Hij is vastberaden om kwaliteit te leveren. Het persoonlijk contact met de klant vindt hij leuk aan zijn werk. Wat hem verder uniek maakt, is zijn technische achtergrond. “Ze zeggen vaak dat een projectmanager niets van de inhoud hoeft te weten, maar dat is toch wel een voordeel. Je kan beter projecten inschatten, je kent de risico’s en de consequenties van die risico’s”, vertelt Maurits. “Bovendien kan ik aan tafel met de klant snel schakelen. Heeft een klant bepaalde functionele wensen, dan kan ik direct een inschatting maken of dit haalbaar is.”

Zelf aan de slag bij InfraHealth?

Wil jij zelf aan de slag bij InfraHealth als Domotica Consultant, IT Consultant of IT Projectmanager? Bekijk hier alle vacatures of solliciteer via solliciteren@infrahealth.nl.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Bel dan met Niek Ferwerda op 06-22883111.

De 8 meest gestelde vragen door zorgorganisaties over zorgdomotica beantwoord – deel 1

Zorgdomotica biedt veel voordelen voor de zorgvrager, de zorgprofessional én de organisatie. InfraHealth helpt organisaties bij het selectietraject van zorgdomotica. Dat doen we van Aanvraag tot Zorg, het moment dat
Lees meer...

Zorgtechnologie, daar wordt de zorg écht beter van

Als onafhankelijke dienstverlener op het gebied van zorgtechnologie bieden we alle kennis en kunde om zorginstellingen met IT-projecten te helpen. Wij hebben veel inzicht in de ontwikkeling van zorgtechnologie en
Lees meer...
slimme technologie

Toonaangevende zorgtechnologie

InfraHealth is de kennispartij voor technologie in de zorg. Daarom zijn we altijd alert op de technologische ontwikkelingen in de markt. We hebben een aantal collega’s gevraagd wat op dit
Lees meer...