Skip to content

Op 1 februari 2023 begon Jolanda Benninga aan een nieuwe functie bij InfraHealth: die van Marketing & Relatiemanager. Ze is verantwoordelijk voor relatiebeheer en marketing. Bestaande en nieuwe klanten komen met haar in contact. Ook zorgt ze intern voor overzicht in onze groeiende organisatie. We stellen haar graag aan je voor.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

“Ik werkte bij een leverancier van zorgtechnologie als Sales consultant. Zo kwam ik in contact met InfraHealth. Ik leerde Jan en Tjerry kennen en hun manier van werken sprak me erg aan. Doordat InfraHealth groeit zochten ze een collega die het deel Marketing en Relatiebeheer wilde oppakken. Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière en zo vonden wij elkaar. Voor mijn komst deden de Managing partners dit werk zelf, nu ga ik dat doen.”

Wat ga je doen?

“Vanuit ervaring weet ik dat Marketing en Sales met elkaar zijn verbonden. Ik werkte in de sales en bij InfraHealth kan ik deze twee zaken combineren. Het relatiemanagement hoort ook bij mijn rol: ik onderhoud contacten met  opdrachtgevers en houd zicht op wat er speelt in de markt. Deze kennis deel ik met collega’s zodat zij hun werk nog beter kunnen uitvoeren. Klanten kunnen bij mij terecht met hun vragen of wensen over mogelijke projecten. Vanuit ons team onderzoeken we dan wie het project het beste kan leiden. Ik ontzorg mijn collega’s zodat zij zich niet druk hoeven te maken over het aflopen van een overeenkomst.”

Wat is je eerste indruk?

“Helemaal goed! Gelijk vanaf de eerste dag kreeg ik het vertrouwen. Mijn collega’s zijn allemaal leuke aardige mensen. Elke collega in InfraHealth heeft een eigen expertise op het gebied van ICT en zorgtechnologie. Huur je één van de consultants of projectleiders in, dan profiteer je van de kennis en kunde van het héle team. Dat is uniek. Elke vrijdagochtend komen we bij elkaar op het kantoor in Meppel. Deze ochtend is bedoeld voor de cohesie in InfraHealth. Dan horen we van elkaar hoe het gaat en waar iedereen aan werkt. We leren van elkaar! En daar houd ik van!”

Waar kijk je naar uit in je nieuwe baan?

“Dat is een fijne werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om wie je bent als mens en de kennis die je meebrengt. Binnen InfraHealth is dat zo! Goede projectmanagers zijn schaars en nodig. Met mijn kennis en ervaring  kan ik de juiste projectmanager op de juiste plek laten werken en op die manier bijdragen aan goede zorg. Dat is een mooie uitdaging! Ook zijn wij merkonafhankelijk. Dat betekent dat ik nu informatie kan halen bij leveranciers die eerder mijn concurrenten waren.”

De 8 meest gestelde vragen door zorgorganisaties over zorgdomotica beantwoord – deel 1

Zorgdomotica biedt veel voordelen voor de zorgvrager, de zorgprofessional én de organisatie. InfraHealth helpt organisaties bij het selectietraject van zorgdomotica. Dat doen we van Aanvraag tot Zorg, het moment dat
Lees meer...

Zorgtechnologie, daar wordt de zorg écht beter van

Als onafhankelijke dienstverlener op het gebied van zorgtechnologie bieden we alle kennis en kunde om zorginstellingen met IT-projecten te helpen. Wij hebben veel inzicht in de ontwikkeling van zorgtechnologie en
Lees meer...
slimme technologie

Toonaangevende zorgtechnologie

InfraHealth is de kennispartij voor technologie in de zorg. Daarom zijn we altijd alert op de technologische ontwikkelingen in de markt. We hebben een aantal collega’s gevraagd wat op dit
Lees meer...