Skip to content

10 jaar werkte Gerwim als woonbegeleider in zowel de gehandicaptenzorg als de psychiatrie. Juist deze kennis en ervaring maakt hem een geweldige toevoeging aan ons team. Vanuit InfraHealth werken we vanuit de visie dat we met hart voor de zorg ons werk doen. Gerwim heeft hart voor de zorg. Hij heeft zelf aan de rand van het bed gestaan. Dat maakt hem de juiste man om als Domotica Consultant onder de vlag van HealthDomotics invulling te geven aan onze belofte dat we samen zorg verbinden.

HealthDomotics is onderdeel van InfraHealth en gespecialiseerd in het begeleiden van Zorgdomotica implementaties. Van aanbesteding tot zorg levert HealthDomotics de expertise om Zorgdomotica voor de zorg te laten werken. We doen dit vanuit de visie: ‘Samen zorg verbinden’. Omdat we geloven dat we door naast de klant te staan, samen tot het beste resultaat komen.

Gerwim is 30 jaar en woont samen met zijn vrouw Nicolet en twee kinderen in Dronten. Naast zijn werk als woonbegeleider heeft hij hier kennis gemaakt met de zorgdomotica. Zijn kennis van de zorg is dus groot. Nicolet is ook actief in de zorg en werkt in het Isala ziekenhuis. “Deze ervaring neemt hij straks mee in zijn rol als adviseur naar onze klanten,” zegt Tjerry Hoekstra, managing partner van InfraHealth met de focus op HealthDomotics. “Vanuit het management vinden we het belangrijk dat we acteren op het snijvlak van zorg en IT, met kennis en gevoel van beide onderdelen. Gerwim heeft de afgelopen jaren kennis opgedaan op het gebied van Domotica oplossingen én weet wat belangrijk is op de werkvloer in de zorg. Dat maakt hem een waardevolle toevoeging aan ons team”.

Van sales naar adviseur

In 2019 heeft Gerwim de overstap gemaakt naar De Heer Medicom. “Via een traject van omscholing en aan de hand van een jobcoach heb ik de overgang gemaakt van werken in de zorg, naar werken aan de zorg,” verteld Gerwim. “Een spannende stap, waar ik nog geen dag spijt van heb. De Heer Medicom is specialist op het gebied van innovatieve Zorgdomotica. In de rol van accountmanager heb ik mijn kennis van zorgdomotica verbreed en daardoor ken ik nu de verschillende oplossingen en toepassingen die er zijn op het gebied zorgdomotica. Deze kennis neem ik mee als adviseur richting de klanten van InfraHealth en HealthDomotics.”

“Ik kijk er naar uit om als adviseur aan de slag te gaan in een afwisselende werkomgeving. Werken bij verschillende klanten en oplossingen bedenken voor diverse vraagstukken. Maar altijd met hetzelfde doel. De zorg beter maken,” gaat Gerwim verder. “De zorgmedewerker het werk beter en leuker maken, zodat de kwaliteit van de zorg voor de patiënten en cliënten omhoog gaat. Kijk, dan spreekt mijn hart voor de zorg.”

“Ik moet het hebben van mijn ervaring in de zorg. Daar ga ik het verschil maken. Vanuit mijn kennis van de zorg. Tien jaar was ik zelf actief als zorgverlener. Ik weet wat er speelt en spreek de taal. In combinatie met mijn kennis van Domotica is dat mijn sleutel tot succes. En de rest? Dat leer ik snel genoeg!” gaat Gerwim enthousiast verder.

Waarom InfraHealth?

“Waarom ik voor InfraHealth heb gekozen? De vacature sprak met direct aan. Maar vooral na de gesprekken met Niek, Tjerry en Jan werd ik enthousiast. Professionals met een persoonlijke aanpak. Daar pas ik goed en voel ik me thuis. De gesprekken verliepen in een ontzettend fijne sfeer. Laagdrempelig en toch scherp en kritisch. Precies zoals InfraHealth en HealthDomotics zich naar de markt toe profileren. Dat was kenmerkend vanaf het eerste contact.”

“Ik vind het leuk om goed te luisteren naar de klant en ook in te schatten wat de vraag achter de vraag is en daar mijn juiste rol in kiezen. Hoe ben ik van toegevoegde waarde voor de klant en mijn contactpersoon,” zegt Gerwim als het gaat over zijn werkwijze.

Gerwim is van start gegaan met een uitgebreid marktonderzoek. “Het doel is tweezijdig. Enerzijds om zelf een bredere kennis van aanbieders op het gebied van zorgdomotica op te doen en me hier vervolgens ook verder in te verdiepen. Maar ik heb mijn onderzoek ook gepresenteerd aan alle collega’s. Zo is direct de hele organisatie weer bijgepraat en geïnformeerd, waardoor we onze algemene kennis op dit gebied up to date houden. Deze kennis zet ik straks in bij de klant.”

Alle collega’s wensen Gerwim veel plezier in zijn nieuwe job en kijken uit om samen met hem aan de slag te gaan. Omdat IT moet kloppen!

ZELF AAN DE SLAG BIJ INFRAHEALTH?
Wil jij zelf aan de slag bij InfraHealth als Domotica Consultant, IT Consultant of IT Projectmanager? Bekijk hier alle vacatures of solliciteer via solliciteren@infrahealth.nl.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Bel dan met Niek Ferwerda op 06-22883111.

De 8 meest gestelde vragen door zorgorganisaties over zorgdomotica beantwoord – deel 1

Zorgdomotica biedt veel voordelen voor de zorgvrager, de zorgprofessional én de organisatie. InfraHealth helpt organisaties bij het selectietraject van zorgdomotica. Dat doen we van Aanvraag tot Zorg, het moment dat
Lees meer...

Zorgtechnologie, daar wordt de zorg écht beter van

Als onafhankelijke dienstverlener op het gebied van zorgtechnologie bieden we alle kennis en kunde om zorginstellingen met IT-projecten te helpen. Wij hebben veel inzicht in de ontwikkeling van zorgtechnologie en
Lees meer...
slimme technologie

Toonaangevende zorgtechnologie

InfraHealth is de kennispartij voor technologie in de zorg. Daarom zijn we altijd alert op de technologische ontwikkelingen in de markt. We hebben een aantal collega’s gevraagd wat op dit
Lees meer...