Skip to content

Diensten

Advies

Projectmanagement

Implementatie

Regie Management

ICT is een complex geheel, tegelijk essentieel voor jouw organisatie. Dat begrijpen wij als geen ander. Waar beweegt IT zich naartoe en hoe beweeg je daarin mee? Wij helpen je tot een gedegen IT strategie te komen. Dat doen wij met onze specialistische kennis en door naast onze opdrachtgevers te staan. Jouw vraagstuk is ons vraagstuk en samen gaan we op zoek naar de beste oplossing. Het resultaat? Een praktisch uitvoerbaar en goed beheersbare ICT-structuur. En bovenal, vriendelijk in gebruik en efficiënt voor de eindgebruiker.

Voor InfraHealth is een oplossing pas goed als deze naar tevredenheid werkt. Of dit nu om de totale IT gaat, of juist bepaalde deelgebieden. Uitvoerbaar betekent voor ons dat de investering in tijd en geld altijd aansluit bij de oplossing die wordt neergezet. Een oplossing die past bij de strategie van uw organisatie. Samen zorgen we er voor dat IT geen last voor de organisatie is, maar een middel waar cliënten en medewerkers écht mee geholpen zijn.

De beste oplossingen voor complexe IT-vraagstukken maken we samen. Met onze ruime ervaring in IT maken we gezamenlijk een logisch en helder stappenplan voor het beste resultaat: wat wil je nu echt bereiken en waarom? Geen discussie om de discussie, maar hup, aan de slag. Zodat er zichtbaar resultaat geboekt wordt, in de juiste volgorde en in een werkbaar tempo. Zo wordt blijvend resultaat behaald. Schouder aan schouder.

Projectmanagement zit in ons DNA. Aan het begin van ieder project bepalen we samen het te behalen resultaat. Hierdoor is er direct al duidelijkheid over de investering in tijd én geld. Wij nemen regie om ervoor te zorgen dat het afgesproken resultaat wordt gehaald. Dat past bij wie we zijn en waar InfraHealth voor staat: wij werken toe naar de afgesproken doelen!

Heb je vooraf hulp nodig om de projectopdracht en de businesscase goed uit te werken? Alles wordt door ons geregeld, binnen vooraf gestelde kaders. Door onze jarenlange ervaring en expliciete kennis van IT-projecten in de zorg, weten wij wat jou te wachten staat. Wij helpen je met de uitvoer van het project, en creëren samen de kaders en vertrekpunten.

Kortom; met InfraHealth kies je voor een partner die samen met de collega’s in jouw organisatie en andere leveranciers in korte tijd resultaat boekt.

Ons uitgangspunt is dat IT moet werken voor de mensen die het gebruiken. Een goede implementatie van IT is daarom heel belangrijk. Juist in deze fase maken de medewerkers van InfraHealth het verschil. Wij staan naast de opdrachtgevers en denken mee in de volgende fase: van technische implementatie naar functioneel gebruik. Medewerkers moeten kennis hebben van de gebruiksmogelijkheden en zich ambassadeurs voelen van de tools die de organisatie biedt. Wij maken de mensen enthousiast én leren ze de vaardigheden zodat het werk soepeler verloopt en de zorgverlening wordt verbeterd.

Hart voor de zorg, wat betekent dit voor jou?
Onze expertise van IT en kennis van de zorg, zorgen voor een succesvol verloop van een implementatie. Dit doen wij samen met de mensen uit jouw organisatie. Wij zijn IT-professionals met echte betrokkenheid bij de zorgverlening die jij je bewoners wilt bieden.
Wij borgen de resultaten en maken afspraken over het beheer van het systeem. Zo kan de organisatie nog lang vooruit met het systeem dat samen is ontworpen. En ervaren medewerkers en cliënten de voordelen van IT: Doen waar je goed in bent: het verlenen van de beste zorg.

Wil je weten hoe onze klanten denken over implementatie door InfraHealth? Lees dan eens deze blog.

Regie op IT is essentieel. Wij hebben het dan over een complex samenspel tussen producten, diensten en oplossingen, geleverd door verschillende IT-organisaties waar regie op wordt gevoerd. De specialisten van InfraHealth helpen zorgorganisaties bij het beheersbaar maken van complexe vraagstukken en sturen de verschillende projecten aan die nodig zijn om IT op orde te brengen. Simpel gezegd richt InfraHealth samen met jou, de IT-organisatie van A tot Z in. Dat doen we samen!

De specialisten van InfraHealth werken vanuit de visie op IT die voor jouw organisatie is vastgesteld. Is er een update op de visie nodig, of een aanpassing op de vraagstukken en innovaties van vandaag? Dan helpen we deze visie verder te ontwikkelen. Onze specialisten hebben ervaring met HR-processen, het doorvoeren van organisatieveranderingen en het inrichten van leveranciersmanagement.

Het resultaat voor jouw organisatie? Aan het einde van de interimfase is de organisatie in staat om met eigen mensen de gemaakte afspraken te continueren.

Kortom: met een specialist van InfraHealth kiest u voor professionele en ervaren managers. We hebben niet alleen kennis van zorg en IT. Wij zijn dé specialistische IT-regisseur in de zorg en in het traject dat we samen doormaken ervaar je ons daadkrachtig leiderschap. Met een pragmatische aanpak, en zichtbaar resultaat. Samen, schouder aan schouder. Omdat IT moet kloppen.