Skip to content

De mensen van InfraHealth opereren op het snijvlak van zorg en IT. Ieder werkt op zijn eigen manier aan het optimaliseren van zorgprocessen, zodat zorgprofessionals hun werk goed kunnen doen. Het specialisme van onze consultant Jacco Vermeer is zaken in beweging brengen. Dat deed hij 2,5 jaar lang bij InfraHealth en nu gaat hij aan de slag als projectcoördinator bij een grote IT-dienstverlener. Hoe heeft Jacco zijn tijd bij ons ervaren?

Kansen en ondersteuning

“Het was een goede keuze mijn carrière hier te starten! InfraHealth is een klein bedrijf met drie betrokken directeuren. Omdat het zo’n klein bedrijf is, krijg je heel veel mee van de inhoudelijke keuzes waar de directie voor staat. Als starter krijg je ook veel kansen. Ik ben nog jong, en was nog jonger toen ik begon. De directie gaf me meteen veel vertrouwen, uitdagingen én voldoende rugdekking. Dat is me erg goed bevallen. Ze zijn erg benaderbaar en hebben elk hun eigen expertise waar je als medewerker ook op kunt bouwen. Daar heb ik zeker veel van geleerd.”

Contact met de eindgebruiker

“Mijn eerste opdracht was projectondersteuning bij het vernieuwen van de werkplekken bij Isala, een groot regioziekenhuis met verschillende locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Dat was meteen een grote uitdaging precies op het vlak waar InfraHealth zo sterk is: de vertaalslag maken tussen IT en de eindgebruiker. De eindgebruiker is voor ons vaak de zorgprofessional. Bij Isala ging ik dan ook echt het ziekenhuis in en had ik direct contact met de zorgverleners. Ik hielp ook een aantal incidenten op de werkvloer oplossen. Dat was een gaaf project.”

De drive van de mensen van InfraHealth

“Dat contact met de eindgebruiker, dat is het onderscheidende aan InfraHealth. Gedeeltelijk zit dat in de opdrachten maar als ik naar mezelf en mijn collega’s kijk, doen we dat uit onszelf. We gaan eerst kijken hoe het zit, wat nou echt het probleem is. En dan nemen we de eindgebruikers mee in de oplossing. Dat is echt de drive van de mensen die hier werken. Dat kwam ook weer terug bij een andere klant, De NoorderBrug, een zorginstelling gericht op onder andere dementie en hersenletsel. Hier begeleidde ik twee projecten voor het vervangen van de zorgdomotica op verschillende locaties. Samen met de zorgprofessionals vertaalde ik de ideeën van de leveranciers naar praktische oplossingen. En al was het dezelfde organisatie, per locatie waren er veel verschillen. De cultuur, de cliëntgroep, de manier waarop de mensen werkten… Dat maakte de projecten extra uitdagend en afwisselend.”

Transitie naar zorgdomotica

“In de 2,5 jaar bij InfraHealth maakte ik de stap van ondersteuning naar zelf verantwoordelijk zijn voor complete projecten. Via het netwerk van InfraHealth kwam ik bij organisaties binnen waar ik anders nooit binnen had kunnen kijken. Het soort projecten én het soort klanten was heel divers. Nu zet InfraHealth steeds meer in op zorgdomotica; innovatieve oplossingen vinden om de zorg beter te laten draaien. Een actueel en dynamisch vakgebied.”

Uitdagende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden

Jacco startte direct na zijn studie Business IT & Management als junior consultant bij InfraHealth. Hij groeide bij ons door tot projectleider en deed ervaring op met allerlei trajecten in de zorg. Ben jij een jonge, ambitieuze IT-professional met oog voor je collega’s én voor de klant? Neem dan eens contact met ons op. Wie weet ligt jouw volgende uitdaging hier op je te wachten.

Onze vacatures vind je hier.   

De 8 meest gestelde vragen door zorgorganisaties over zorgdomotica beantwoord – deel 1

Zorgdomotica biedt veel voordelen voor de zorgvrager, de zorgprofessional én de organisatie. InfraHealth helpt organisaties bij het selectietraject van zorgdomotica. Dat doen we van Aanvraag tot Zorg, het moment dat
Lees meer...

Zorgtechnologie, daar wordt de zorg écht beter van

Als onafhankelijke dienstverlener op het gebied van zorgtechnologie bieden we alle kennis en kunde om zorginstellingen met IT-projecten te helpen. Wij hebben veel inzicht in de ontwikkeling van zorgtechnologie en
Lees meer...
slimme technologie

Toonaangevende zorgtechnologie

InfraHealth is de kennispartij voor technologie in de zorg. Daarom zijn we altijd alert op de technologische ontwikkelingen in de markt. We hebben een aantal collega’s gevraagd wat op dit
Lees meer...