Skip to content

Consultant en projectleider

Angela Moenis versterkt sinds 1 mei 2023 het team van InfraHealth. Zij werkt als consultant en projectleider in de Zorg & ICT. Met haar opleiding en ervaring is zij in staat de zorg te vernieuwen door ICT en technologie slim toe te passen. Ze slaat de brug tussen zorgprofessionals en ICT-toepassingen, zodat iedereen weet waar het over gaat. We stellen haar graag verder aan je voor!

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

“Ik werk al jaren actief in de zorg op het gebied van ICT bij verschillende zorgorganisaties. Via een oud-collega kwam ik in contact met InfraHealth. In eerste instantie leek de functie mij veel te technisch en daardoor niks voor mij. Maar na een aantal koppen koffie kwam ik erachter dat dit is wat ik wil doen: implementaties begeleiden, en goede adoptie en kennis realiseren over nieuwe systemen. Dat is precies het snijvlak waarin ik actief wil zijn.”

Wat ga je doen?

“Als projectleider organiseer en coördineer ik projecten. De zorg blijft zich voortdurend vernieuwen en ontwikkelen, en door mijn ruime ervaring met implementatiebegeleiding weet ik een goede brug te slaan tussen techniek en zorg Het is erg belangrijk dat de zorgprofessionals de veranderingen begrijpen en de nieuwe systemen goed gaan gebruiken. Als projectleider ben ik flexibel waardoor ik ze goed mee kan nemen in het proces. Dat is wat ik graag doe, goed in ben en plezier uithaal.”

Hoe heb je jouw eerste weken bij Infra Health ervaren?

“Heel leuk. In mijn eerste maand ging ik gelijk mee naar de Zorg&ICT beurs en het personeelsuitje. Ik kon ook direct aan het werk in diverse projecten. Daarnaast was ik veel op kantoor bij InfraHealth. Ik leerde mijn collega’s goed kennen en weet nu welke werkzaamheden zij in opdrachten doen. Wij zijn een goede aanvulling in kennis voor elkaar! De sfeer op kantoor is zeer positief. Er is een goede klik tussen de collega’s met een gezonde dosis humor. Ik vind dat belangrijk voor een prettige werkomgeving.”

Waar kijk je naar uit in je nieuwe baan?

“Toen ik startte bij InfraHealth werkte ik mee in lopende projecten. Met die ervaring kan ik goed zelf een project van A tot Z leiden. Daar kijk ik echt naar uit! Er zijn continu vernieuwingen en innovaties en het lijkt mij gaaf om mijn kennis en ervaring hierin te delen en toe te passen!”

De 8 meest gestelde vragen door zorgorganisaties over zorgdomotica beantwoord – deel 1

Zorgdomotica biedt veel voordelen voor de zorgvrager, de zorgprofessional én de organisatie. InfraHealth helpt organisaties bij het selectietraject van zorgdomotica. Dat doen we van Aanvraag tot Zorg, het moment dat
Lees meer...

Zorgtechnologie, daar wordt de zorg écht beter van

Als onafhankelijke dienstverlener op het gebied van zorgtechnologie bieden we alle kennis en kunde om zorginstellingen met IT-projecten te helpen. Wij hebben veel inzicht in de ontwikkeling van zorgtechnologie en
Lees meer...
slimme technologie

Toonaangevende zorgtechnologie

InfraHealth is de kennispartij voor technologie in de zorg. Daarom zijn we altijd alert op de technologische ontwikkelingen in de markt. We hebben een aantal collega’s gevraagd wat op dit
Lees meer...